Upplagd av den jan 28, 2019 i Nyheter

Välkommen på Fördelningsdagar!

I samarbete med ABB i Alingsås bjuder vi in till ABB’s Fördelningsdagar 2019. Vid två av dessa tillfällen kommer vi på LedLab att finnas på plats och presentera våra belysningslösningar. INBJUDAN  .

läs mer

Upplagd av den jan 11, 2019 i Nyheter

Dali-drivdon DT8

Nu har vi DALI DT8 drivdon på lager!   LÄS MER HÄR!   

läs mer

Upplagd av den Dec 11, 2018 i Nyheter

Såhär i prisutdelningstider…

Tänk att örat på en kaffekopp inspirerade Jesper Ståhl till designen på en serie LED-spotlights för butiker, utställningar etc. Namnet blev Mocca och den vann sin kategori av Swedish Design Award 2018 tidigare i år. Mocca produceras av Lystra – vår samarbetspartner när det gäller Tracklights i...

läs mer

Upplagd av den Nov 29, 2018 i Nyheter

Svårt att välja färg på gardinerna?

På hotell-lobbyn i Gothia Towers är det någon med stort sinne för design som ansvarat för val av gardiner. Vi blev inkopplade för att belysa trådgardinerna med färgat ljus som kan styras från en panel i receptionen. Det blev LED-armatur Channel 4 med LED i RGBW (alltså röd, grön, blå och vit). Dessutom en oval lins och DMX-styrning. Smakfullt, modernt och med stor valfrihet!

läs mer

Upplagd av den Nov 14, 2018 i Nyheter

Atlantis!

Ny smart belysning för rundade och ojämna ytor! En del fasader är minst av allt gjorda för linjärt ljus och kan därför verka hopplösa för en smart belysningslösning. Men Atlantis LED-linjer är skapade för att fungera utmed ojämna ytor och t ex rundade kanter eller pelare. De kommer från Holectron och vi använder dem gärna för att forma ljus skräddarsytt efter behovet i ditt projekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

läs mer

Upplagd av den aug 20, 2018 i Nyheter

LED-linjer på vägg

Effektfulla LED-linjer hos STC i Lidköping!

läs mer

Upplagd av den apr 10, 2018 i Nyheter

Tvättstuga med LED-linjer

Kolla in den här supersnygga tvättstugan! I taket sitter LedLabs T-profil Reflekotr med LED-strip PREMIUM – för att få ut så mycket ljus som möjligt! Givetvis med hög färgåtergivning! Med LED-profiler kan man göra väldigt snygga och personliga inredningsdetaljer!    

läs mer

Upplagd av den mar 29, 2018 i Nyheter

Channel 4

Channel 4 är en fantastisk armatur för effektbelysning! Man bestyckar armaturen beroende på vad man vill uppnå för effekt med sin ljussättning (längd på armaturen, antal dioder, ljusfärg och linser)   Vi hjälper såklart till med att reda ut begreppen och komma fram till vilken modell som passar.   Vi har också kunskapen och de mest optimala lösningarna när det gäller drivning och styrning till hela installationen.

läs mer

Upplagd av den feb 26, 2018 i Nyheter

Ny serie för att styra och dimra LED!

LedLab är Dalcnets förlängda arm i Sverige sedan en tid tillbaka. Dalcnet ligger i framkant när det gäller dimring och styrning av LED, både till små och väldigt stora projekt – det finns inga begränsningar! Önskar man styra via DALI, DMX, PUSH, 0-10V eller kanske via en Casambi-app? Din-monterat eller en liten puck bakom tryckknappen? En del av artiklarna kan ni läsa om på vår hemsida: Dimmerdon och Styrning Om ni inte finner det ni söker – kontakta...

läs mer