Upplagd av den Nov 14, 2018 i Nyheter

Atlantis!

Ny smart belysning för rundade och ojämna ytor! En del fasader är minst av allt gjorda för linjärt ljus och kan därför verka hopplösa för en smart belysningslösning. Men Atlantis LED-linjer är skapade för att fungera utmed ojämna ytor och t ex rundade kanter eller pelare. De kommer från Holectron och vi använder dem gärna för att forma ljus skräddarsytt efter behovet i ditt projekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

läs mer

Upplagd av den Aug 20, 2018 i Nyheter

LED-linjer på vägg

Effektfulla LED-linjer hos STC i Lidköping!

läs mer

Upplagd av den Apr 10, 2018 i Nyheter

Tvättstuga med LED-linjer

Kolla in den här supersnygga tvättstugan! I taket sitter LedLabs T-profil Reflekotr med LED-strip PREMIUM – för att få ut så mycket ljus som möjligt! Givetvis med hög färgåtergivning! Med LED-profiler kan man göra väldigt snygga och personliga inredningsdetaljer!    

läs mer

Upplagd av den Mar 29, 2018 i Nyheter

Channel 4

Channel 4 är en fantastisk armatur för effektbelysning! Man bestyckar armaturen beroende på vad man vill uppnå för effekt med sin ljussättning (längd på armaturen, antal dioder, ljusfärg och linser)   Vi hjälper såklart till med att reda ut begreppen och komma fram till vilken modell som passar.   Vi har också kunskapen och de mest optimala lösningarna när det gäller drivning och styrning till hela installationen.

läs mer

Upplagd av den Feb 26, 2018 i Nyheter

Ny serie för att styra och dimra LED!

LedLab är Dalcnets förlängda arm i Sverige sedan en tid tillbaka. Dalcnet ligger i framkant när det gäller dimring och styrning av LED, både till små och väldigt stora projekt – det finns inga begränsningar! Önskar man styra via DALI, DMX, PUSH, 0-10V eller kanske via en Casambi-app? Din-monterat eller en liten puck bakom tryckknappen? En del av artiklarna kan ni läsa om på vår hemsida: Dimmerdon och Styrning Om ni inte finner det ni söker – kontakta...

läs mer

Upplagd av den Feb 24, 2018 i Nyheter

Dimbart på primärsidan!

Dessa drivdon är dimbara med 230-dimmer, direkt på primärsidan! Läs mer:   12 V 24 V    

läs mer

Upplagd av den Aug 17, 2016 i Nyheter

Nya aluminiumprofiler

Nu har vi uppdaterat med lite nya alumiumprofiler på hemsidan. Ta gärna en titt och kontakta oss om du behöver hjälp med LED-profiler till ditt projekt! Ett par nyheter: U-profil MINI – ger en mycket tunn ljuslinje. U-profil Reflektor – perfekt att användas om du vill maximera ljusutbytet. Med hjälp av reflektorband placerade inuti profilen, ökar ljusflödet...

läs mer

Upplagd av den Mar 8, 2016 i Nyheter

Illuxtron och HEP

LedLab stärker samarbetet med Holländska Illuxtron och tyska HEPGmbh. Från och med årsskiftet har LedLab agentur för dessa märken på den svenska marknaden. Kontakta oss för mer information!

läs mer